Professionel webshop med gennemskuelige priser!

Vi tilbyder professionelle webshops. Vi ved hvor vigtigt det er at en webshop er responsive, derfor er alle vores webshops responsive, så dine kunder og mulige kunder kan finde dig og ende ud i et køb om end det er fra pc, tablet eller smartphone.

Brugervenlighed er uhyre vigtigt for dine kunder så de let og unden problemer kan finde og købe dine produkter. Vi vil i fællesskab udvikle et unikt webshop design så brugervenligheden er i top.

Brugervenlighed gælder ikke kun frontenden i din webshop hvor dine kunder agerer, det gælder også for backenden i webshoppen. Det er vigtigt at du har en nem og overskuelig webshop backend, for det er her største delen af din tid vil blive brugt når du sælger dine varer i webshoppen.

Når du har en velfungerende webshop er det vigtigt at dine mulige kunder let kan finde din webshop, dette kan gøres ved SEO. Når vi leverer en webshop er den altid SEO klargjort så du kan koncentrere dig om at få kunder til din shop og lave SEO optimering. Er du usikker på SEO optimering så lad vores SEO eksperter gøre arbejdet for dig. Du kan også få en SEO startpakke som gør dig klar til SEO. Vi vil selvfølgelig også guide og rådgive dig i dit videre SEO arbejde. Så uanset om du har mod på SEO arbejdet selv eller ønsker hel eller delvist hjælp til det, så står vores SEO eksperter klar til at yde deres bedste hjælp.

Kontakt os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din webshop - vi er sikker på at vi kan opfylde dine ønsker. Vores webshops leveres klar til brug, så du ikke skal bruge unødig tid. Pris for en standard webshop starter fra 7.999 DKK. Kontakt os og få et tilbud på webshop som opfylder alle dine ønsker og dit budget.

 

Webshop med 1 års hosting fra

7.999 DKK EKSKL. MOMS

Pris uden hosting fra
13.999 DKK ekskl. moms

WEBSHOP DER SÆLGER

 • Intuitivt CMS

  Brugervenligt og intuitivt system der gør det nemt for dig at vedligeholde din webshop

 • Nem Vedligeholdelse

  Du behøver ikke at have kendskab til kodning for at vedligeholde din webshop

 • Specialister i Webbranchen

  Med vores mange års erfaring er vi godt påklædt til din opgave

 • SEO Optimering

  Vi SEO-klargører din webshop og tilbyder flere SEO pakker efterfølgende

 • Brugervenligt Design

  Du får et unikt og brugervenligt design som vil få folk til at klikke forbi din side

 • Responsive Layout

  Flot og brugervenligt responsivt design som kan ses på pc, smartphones og tablets

Her holder vi til

Dansk webbureau i hjertet af Jylland, Danmark.

Kontakt os

  Birk Centerpark 40, DK-7400 Herning

  + 45 71 99 19 30