At indrette sin bolig kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man både skal købe møbler, kunst og pyntegenstande. Specielt møblerne kan være en rigtig dyr post, men er samtidig også en vigtig del af ens indretning. Det er jo trods alt de færreste mennesker, der kan klare sig uden en seng eller et spisebord med dertilhørende stole. Det er som regel også derfor vi starter vores indretning her ? altså med de store og essentielle ting ? og derefter går videre med de mere overflødige, men også vigtige, nipsting og kunst. Men selvom disse ting ofte kommer i anden række, betyder det bestemt ikke, at de ikke er vigtige for indretningen ? for det er de! Det er ting såsom malerier, vaser, bøger og andre småting, der er med til at vise den råde tråd i indretningen, og som tilfører personlighed til boligen. Et hjem der er helt skrabet for disse ting vil simpelthen fremstå ufærdigt, tomt og upersonligt. Men det kan som tidligere nævnt være en udfordring at få råd til det hele, i hvert fald på én gang, men så er det heldigt, at det er en løbende og endeløs proces at indrette.
Vi vil her komme med nogle tips til, hvordan du kan indrette på en budgetvenlig måde, så du både kan få råd til en seng at sove i, og samtidig have styr på de små detaljer!

Dekorer med billige plakater
Det første tip til hvordan du kan indrette uden at springe budgettet, er ved at købe udsalgsvarer. Du kan fx købe billige plakater på flere forskellige hjemmesider, og endda til rigtig fine priser. Der findes et hav af forskellige motiver, størrelser og farver, så uanset om din indretningsstil hælder til de afdæmpede, rolige nuancer eller der er smæk på farverne, så findes der helt sikkert nogle billige plakater, der falder i din smag.

Kig efter genbrug
En anden god måde at spare penge på, når du skal indrette din bolig, er ved at kigge efter gode genbrugsfund. Der findes adskillige steder hvor du kan købe alt fra møbler til vaser, og ofte er der mange penge at spare. Du kan gå på jagt i genbrugsbutikker som Røde Kors, eller blot søge på Facebook marketplace efter det du mangler, uden at du behøver at bevæge dig uden for hjemmets fire vægge. Har du fx forelsket dig i en dyr designerstol, så prøv først at kigge efter den brugt. Som regel er tingene der sælges i mere eller mindre perfekt stand og du kan spare en del penge ? det er jo totalt win win.

Budgetvenlige butikker er din ven
Sidst men ikke mindst findes der efterhånden også en del butikker, som sælger mange fine ting til forholdsvis små penge. Butikker så som Zara og H&M har begge en boligafdeling med stort udvalg af tekstiler, service og pynt, og så er der selvfølgelig Søstrene Grene, som efterhånden har interiør til alle tænkelige rum i hjemmet. De sælger desuden også rigtig fine og budgetvenlige møbler, såsom stole, hylder og sofaborde.