Når man har fulgt moden rimeligt tæt i nogle år, så begynder man at lægge mærke til nogle mønstre. Der er nogle ting der virker til at være rimeligt stabile. Neutrale jeans og klassiske sweatshirts går eksempelvis aldrig af mode. De kan altid kombineres med tidens trend. Med de fleste andre ting går det hurtigt: én sæson er grønne kjoler det sidste nye skrig, og den næste er det håbløst umoderne. Med disse centrale og hurtigt-skiftende elementer er man altså nødt til løbende at holde sin garderobe opdateret. Da moden ofte er cyklisk kan det godt betale sig at gemme det tøj, der er gået af mode, da det har en tendens til at blive moderne igen på et andet tidspunkt. Det er dog svært at spå om hvornår det bliver.

Men det er den tredje kategori af tøj der virkeligt er spændende. Det er middelvejen: moderne tøj hvor der konstant kommer nye designs, men hvor et særligt udsnit har evnen til, at forblive moderne, selvom tiderne skifter. Det er ikke noget der sker i alle kategorier. Selv i de kategorier hvor det forekommer er man typisk nødt til at lede længe, for at finde et stykke tøj, der kan forblive moderne år efter år. Jeg vil dog dele en lille hemmelighed med dig her i dag: nemlig nogle jakker, der aldrig går af mode!

Jakker ligger lige præcis i denne særlige gruppe, der er ?midt imellem?. Nogle typer jakker er designet helt specifikt efter de seneste trends, og det gør dem selvfølgeligt meget hippe. Det betyder dog også, at sådan en jakke hurtigt går hen og bliver umoderne. Det er ikke særligt praktisk, da jakker typisk koster relativt mange penge, og samtidig kan holde rigtigt længe. Det er altså spild af både penge og tøj, hvis den bare ligger og samler støv i et skab. Køber man en kvalitetsjakke i en klassisk stil, så får man dog en jakke, der altid er stilren og aldrig går af mode.

Du kan finde jakker i den klassiske stil flere steder. Hvis du gerne vil være helt sikker på, at jakken er af rigtig god kvalitet og vil holde sig moderne, så vil jeg dog anbefale en moncler jakke. Man går aldrig galt i byen når man køber en jakke fra Moncler, da dunjakken er hele fundamentet for dette brand. Selv deres tidligste jakker er af så høj en kvalitet, og så stilrent et design, at de stadig er moderne i dag. Det siger altså noget, når nu de producerede deres første jakker helt tilbage i 1952!

Hvis du er træt af hele tiden at skulle købe en ny jakke så er der altså råd at hente. Med en klassisk Moncler jakke kan du altid se skarp ud, og du er sikker på, at den vil komplimentere tidens mode.