Rollespil er en stadigt voksende hobby for mange entusiaster, der går op i disse spil med liv og sjæl. For mange af disse spillere er det en livsstil og en kilde til fordybelse og indlevelse. Plus at det er en indgang til mange gode venskaber, der kan vare i mange år. At have en rolle i et univers, som er uden for den daglige virkelighed, hvor man kan skabe sin egen historie og alternative identitet, er en stor glæde for flere og flere.

Tag for eksempel den store skare af spillere af Warhammer 40k. Her træffes folk i store og små grupper og spiller med og mod hinanden med deres hære, der består af de mest fantastiske figurer. Fans af Warhammer 40k samler figurer og maler dem og skaber deres egne hære. Det er en hobby, hvor det kreative element spiller en væsentlig rolle. Og man passer godt på sine figurer. I MTG kan man få card sleeves til sine kort. Disse card sleeves hjælper med at beskytte dem, da de kan være meget værdifulde.

Find det på nettet

Er du vild med Warhammer 40k, så kig ind hos Spilforsyningen. Her kan du finde et stort udvalg af figurer til universet. Du kan finde maling og pensler, så du kan male dine figurer og opbygge din hær. Du kan også finde regelbøger, både til Warhammer 40k og MTG. Og du kan finde card sleeves til dine MTG kort hos The card collective. Pas godt på dine kort med card sleeves. Der findes flere varianter af card sleeves til MTG.

Du kan også finde links til events, der finder sted omkring Warhammer 40k universet. Det er en god idé at finde en gruppe at spille med, uanset om du er til Warhammer 40k eller MTG.

Rollespil er en livsstil

Hvad enten man samler på figurer, litteratur eller kort, med tilhørende card sleeves, så er man sandsynligvis grebet af universerne omkring rollespil. For mange rollespillere udvikler hobbyen sig til en decideret livsstil, hvor man dagen igennem tænker på udviklingen i spillene og de samlerobjekter, man ønsker sig, når man gerne vil blive bedre.