Man skal have det rigtige tøj på, når man arbejder. Det ville være underligt at komme til møde med sin bankrådgiver og han så tog imod iført dykkertøj og snorkel. En politimand ville heller ikke have samme autoritet, hvis han optrådte i silketøj og sandaler. En ting er, hvad påklædningen signalerer, noget andet er, om den er velegnet til arbejdets karakter. Hvis man arbejder i byggebranchen eller på et lager, så er der også noget tøj, der passer bedre end andet.

Der er ikke noget så velkendt som et par gode overalls, når man snakker om arbejdstøj. De bliver også kaldt for klapbukser, men det lyder ikke nær så godt som overalls. Hvis man arbejder udendørs, eller steder hvor der er meget træk, så er overalls noget af det bedste. De sidder godt fast med seler foroven, og man kan have en masse nyttige ting i lommen på klappen, så man ikke behøver at rende frem og tilbage efter papirer og kuglepenne. Denne slags bukser er gode at arbejde i, når det er koldt og blæsende.

Maser af lommer overalt

Når man arbejder fysisk, så er der næsten ikke grænser for, hvor mange lommer man kan bruge. Kuglepenne, papirer, smartphones og tommestokke skal man have plads til. Gerne også skruetrækker, lommelampe og hammer. Og så er der småting som skruer og rawpluggs. Man får hurtigt lommerne fulde, når man er på arbejde i byggebranchen eller på lager. Her kommer den store lomme på klappen af et par overalls virkelig til sin ret. Man forstår kænguruens udviklingshistorie rigtig godt, når man har et par overalls på.

De kan findes hos STARK

STARK er et byggemarked, som er kendt over hele Danmark. I alle landsdele kan man finde dem. Men man kan også finde dem på nettet. Med stark.dk er der kommet en webshop for det arbejdende folk. Her kan man finde mange gode modeller af overalls og andre arbejdsbukser. Og man kan naturligvis også finde gulvplader, trævarer og værktøj, hvis det er det, man er ude efter. Og så har man det hele for sig selv, hjemme på kontoret.